Boxershortswinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Strakke boxershorts

Strakke boxershorts

Strakke boxershorts zijn niet meer weg te denken uit de onderbroeken fashionwereld. Zowel voor mannen als voor vrouwen blijft de strakke boxershort een geliefd kledingstuk. Waar komt deze populariteit vandaan? En welke trends zien we momenteel? Wij geven je de antwoorden!

Het begin van de strakke boxershortstrakke boxershorts

De boxershort ontstond maar liefst een eeuw geleden. Tijdens de industriële revolutie werden textielbedrijven gedwongen om met nieuwe modellen op de markt te komen, teneinde hun concurrentiepositie te behouden en te vergroten. Fabrieken begonnen met het produceren van massa artikelen. Het is daarmee dat de eerste boxershort het levenslicht zag. De ontwerper van de allereerste boxershort is genaamd Dhr. Cooper. Het model had echter lange pijpen en lijkt nog niet veel op de huidige variant boxershort.

In de jaren 30 bracht Jockey de allereerste wijde boxershort op de markt. Deze onderbroek was zo populair dat het bedrijf de eerste 3 maanden maar liefst 30.000 exemplaren van dit nieuwe model verkocht. De pijpen waren al een stuk korter, maar hij zat nog niet zo strak als tegenwoordig.

Pas in de jaren 50 en 60 begonnen de boxershorts echt te lijken op de modellen zoals we die nu kennen. In deze rock 'n roll tijd kon alles. Hier begonnen fabrikanten dan ook hippe kleurtjes in de dessins te verwerken. De boxershort werd een echte fashion statement, veel meer dan een functioneel kledingstuk.

Trendy boxershorts

Ook nu zien we dat de boxershort veel meer is dan een functioneel kledingstuk. Met het dragen van bepaalde boxershorts kun je jouw persoonlijkheid verder uitdragen. Denk maar aan de baggy broeken, waarbij het kruis ver tot onder de billen valt. Hierbij komt de tailleband van de boxershort boven de broek uit. Het is ook daarom dat fashion fabrikanten hun merknaam op de tailleband plaatsen.

De boxershort heeft tegenwoordig korte pijpjes. Felle kleurtjes en hippe, drukke dessins. Van geruit, tot bloemen tot fantasy dessins. Alles kan en mag en alles wordt gedragen. Daarnaast zien we dat uni altijd geliefd is. Niet alleen effen donkerblauw en zwart, maar ook effen oranje, hardroze en paars.

de eerste keer terug bretellen dragen wat een uitstraling van de goudkleurige bretel. grote keuze , Past perfect , sterke uitvoering. Past
op donkere jeans, donker hemd, polo\'s en Bermuda korte broek met aangepast hemd
Bergs Joseph
Grote keuze aan dassen en toebehoren , goede kwaliteit, correcte en snelle levering
Philippe
mooi product ,en correcte levering
Carel Gruwez
Makkelijke website, groot aanbod, snel geleverd en mooie kwaliteit.
An
Bestelling vlot en correct afgehandeld, ik ben fan van Profuomo stropdassen, dus ik ben heel blij met deze leverancier!
L. De Vos
Zeer correcte afhandeling van de bestelling. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden met het artikel.
Ann

Betaal veilig online

×